Rykte:

Fler rykten talar för uppdatering av MacBook Pro-modeller i år

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Även Digitimes skriver nu att Apple planerar en uppdatering av båda MacBook Pro. Den mindre modellen kommer att få större skärm tack vare att skärmkanter krymper och kommer för första gången erbjudas med fjorton tums skärm. Även storebror kommer att få tunnare skärmkanter men kommer att stanna på sina sexton tum. Som tidigare rykten sagt kommer vi att återfå SD-läsare, HDMI-port och en ny variant av laddningsporten MagSafe.

Det återkommande men spännande är att båda modellerna kommer att få en ny skärmteknik i form av Mini-LED. Det skulle kunna betyda högre ljusstyrka och bättre kontrast. Digitimes hävdar att de nya skärmarna tillverkas exklusivt av Radiant Opto-Electronics. Rykten om fortsätter peka mot att dessa kan lanseras under andra halvan av detta året och skulle antagligen få en uppdatering av Apple Silicon samtidigt.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Apple har presenterat höstens iPhone-modeller och vi har försökt plocka ut lite vad som skiljer modellerna åt.

ZAGG lanserar idag flera olika skärmskydd för Apples nya modeller samt tio olika mobilskal för iPhone 13-serien

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

iPhone 13-serien ser ut att bli riktigt lovande med nya filmlägen och förbättrad optik och även sensorpanelen har krympt.

Då var höstens event avklarat och är vi nöjda eller ville vi ha mer? Macradion går igenom allt som presenterades.

De nya iPhone 13 Pro-modellerna stöder 4K ProRes-videoinspelning, men det finns en hake om du vill fånga video i högsta kvalitet - du behöver en ‌iPhone 13 Pro‌ eller Pro Max med minst 256 GB lagringsutrymme.