Rykte: Så här stor blir sensorpanelen på iPhone 13

Nytt år och nya möjligheter och fast vi inte ens vill börja tänka på hösten så stoppar inte det ryktena.

Det har dykt upp en bild på nätet idag som påstås vara skärmpanelerna till de kommande telefonerna i iPhone 13-serien. Som ni kan se på bilderna så är sensorpanelen som även i folkmun kallas flärp betydligt mindre än på nuvarande iPhone-modeller. Vi kan även se att samtalshögtalaren som idag sitter under flärpen nu sitter ovanför.

Det här är inte första ryktet om att flärpen skall bli mindre och även om detta rykte är falskt så är det åtminstone intressant hur det skulle kunna se ut.

Källa: MacRumors
Bild: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.