Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kvartalsrapport

Ännu ett rekordkvartal för Apple

Mac och tjänster satte nya rekord under andra kvartalet och iPhone 12 fortsätter vara en storsäljare.

Apple har presenterat sin kvartalsrapport för januari, februari och mars och avslöjade en omsättning på 89,6 miljarder dollar med en nettovinst på 23,6 miljarder dollar. Det är en ökning med 54 procent från förra året. iPhone fortsätter att vara största inkomstkällan och ökade med 65 procent mot samma period förra året.

Tim Cook avslöjade att iPhone 12 fortsätter att vara storsäljaren men att även iPhone 12 Pro visar starka siffror. Mac och iPad imponerade rejält med en ökning på 70 respektive 79 procent från förra årets period. Tjänster fortsatte växa och stod för 19 procent under andra kvartalet.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.