ViralTag

AirTag-kort i plånboken, nyckelrings-hål eller AirTag på katten - internet har testat

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

Ifixit har bemött kritiken om att Apples spårare kräver tillbehör för enkla funktioner så som att sitta i nyckelknippan. I deras video har de exakt utmätt vart man kan borra i den utan att göra sönder den. Dock så skadas ju så klart möjlighet till garanti och skydd mot fukt.

För alla som funderar på att fästa en AirTag på deras husdjur kanske kan släppa den tanken nu. För mindre husdjur är den i vägen när de ska äta och sökfunktionen är inte riktigt optimal för djur som ständigt rör på sig.

Att ha en AirTag i plånboken kan vara svårt för alla med lite mindre plånböcker. Detta väckte idén för Andrew Ngai att skapa ett kort av den lilla trackern.

Ni har väl inte missat vår recension av AirTag:

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.