ViralTag

AirTag-kort i plånboken, nyckelrings-hål eller AirTag på katten - internet har testat

AirTags har hunnits testats i snart två veckor och internet har som sedvanligt försökt det mesta med den lilla trackern.

Ifixit har bemött kritiken om att Apples spårare kräver tillbehör för enkla funktioner så som att sitta i nyckelknippan. I deras video har de exakt utmätt vart man kan borra i den utan att göra sönder den. Dock så skadas ju så klart möjlighet till garanti och skydd mot fukt.

För alla som funderar på att fästa en AirTag på deras husdjur kanske kan släppa den tanken nu. För mindre husdjur är den i vägen när de ska äta och sökfunktionen är inte riktigt optimal för djur som ständigt rör på sig.

Att ha en AirTag i plånboken kan vara svårt för alla med lite mindre plånböcker. Detta väckte idén för Andrew Ngai att skapa ett kort av den lilla trackern.

Ni har väl inte missat vår recension av AirTag:

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.