Apple TV-appen finns nu att ladda ned till Android TV

Apple TV+ har funnits ett tag nu och antal produkter som tjänsten finns på har nu utökats.

Om du har en TV som har Android TV som operativsystem så kan du från och med nu avnjuta Apple TV-appen på den. Meddelandet kom från en av Apples Twitter-konton. Du som har en Android TV kan kasta dig in i Play Store och ladda ned appen direkt. Kravet är att din TV har Android TV 8.0 Oreo eller nyare, så de flesta borde klara sig fint om det är en relativt modern TV.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Är du inte helt såld på Android TV och funderar på att investera i nya Apple TV istället så kan du spana in vår recension av Apple TV 4K nedan:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twitter
Bild: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.