Sony visar upp WF-1000X M4

Uppföljaren till WF-1000x M3 är nu här och det ser ut som att de bjuder på en hel intressanta nyheter.

WF-1000X M4 kommer med en helt ny processor för brusreduceringen och de klarar nu av att automatiskt reducera bort vind om du lyssnar eller pratar i dem när du är ute på språng. Även på ljudfronten har det hänt en hel del och även där hittar vi en ny processor och de har stöd för Hi-res-ljud via LDAC. Hörlurarna har även en funktion som känner igen vår röst och om vi börjar prata så pausas musiken automatiskt vilket kan vara trevligt om man möter någon på stan medans hörlurarna pumpar ut ljuv musik.

Hörlurarna har stöd för Bluetooth 5.2 och Sony har gjort M4 hela 10 procent mindre än föregångaren M3. Även det medföljande laddningsfodralet har bantats ned 40 procent och med laddningarna i fodralet får vi upp till 24 timmars batteritid. På en full laddning kan M4 användas i åtta timmar med brusreducering igång och tolv timmar om vi har det avstängt. De har även stöd för snabbladdning så fem minuters laddning ger en timmes speltid. För att styra musiken har Sony valt touchbaserade kontrollen där vi bland annat kan ställa in för att höga/sänka volym och spela upp/pausa musik. Sist men inte minst så är de även IPX4-klassificerade så om regnet börjar falla så finns det inget att oroa sig för.

Hörlurarna lanseras nu i juni och det rekommenderade priset kommer att landa på 2 800 kronor och de kommer finnas i ett vitt och svart utförande.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Sony