Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Glad midsommar från oss på redaktionen!

Sommaren är här och vi önskar alla läsare därute en riktigt solig och glad midsommar med nära och kära.

Vi vill passa på att önska er alla en riktigt glad midsommar och även tacka er för att ni läser, lyssnar och tittar på allt som vi gör i våra kanaler. Vi har jobbat hårt under det här året för att hålla er uppdaterade med nyheter, recensioner, podd och YouTube-videos och planerna för en modernare sida tillsammans med namnbyte är fortfarande i rullning. Det blir en kostsam flytt men vi vänder på varenda krona för att det ska skyndas på och är oändligt tacksamma för allt stöd ni ger oss. Vi planerar även exklusiva tävlingar och mycket mer i framtiden. Du kan även handla i vår webbutik där det finns båda 99mac och Macradion-prylar. Vi är även extra glada om ni avaktiverar er adblocker på 99mac då även det är en inkomstkälla, om än en liten.

Nedan har ni länkar till våra olika kanaler och ingen blir gladare än oss om ni prenumererar på vår YouTube-kanal eller betygsätter vår podd eller skänker en slant så vi kan fortsätta göra det vi gör:

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.