Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Produktionstakten av Mini-LED ökar inför släpp av MacBook Pro

Det verkar som att det bara är två månader kvar tills vi äntligen får se nya MacBook Pro-modeller.

Det är Digitimes som rapporterar att underleverantörer av Mini-LED har fått lägga på ett kol för att hinna med leveransen till Apple. Då dessa Mini-LED-skärmar ska sitta i nästa uppdatering av MacBook Pro-modellerna som sägs bli 14 tum och 16 tum stora.

Dessutom sägs det att dessa ska lanseras i september vilket bara är två månader bort och Apple har nog bra koll över vilken kvot de vill ha redo inför släppet. Dessa skulle kunna lanseras i samband med en ny iPad Air eller nya iPhone-modeller.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.