Nu går det att köpa Magic Keyboard med Touch ID

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Nya iMac tog oss med storm och till nya iMac kunde man även få eller köpa till Magic Keyboard med Touch ID. Det tråkiga var att tangentbordet inte gick att köpa löst om man ville ha det till sin MacBook Air, Mac Mini eller MacBook Pro med M1. Idag har Apple uppdaterat sin butik så nu går det att beställa löst om så önskas. Vill man ha det utan numerisk del så får man betala 1 795 kronor och vill man även ha numerisk del så går kalaset loss på 2 095 kronor.

Värt att tänka på att Touch ID bara kommer fungera om du har en dator med M1-chippet. Det verkar även som att det inte finns i alla härliga färger utan går enbart att köpa i silver. Är ni sugna på att titta på tangentbordet och nya iMac lite närmare så kan ni se vår recension nedan:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Fitbit har lanserat sitt senaste aktivitetsarmband Charge 5 och den är fullmatad med sensorer och sätt att mäta sina hälsovärden.

Äntligen fredag och inte nog med att många av oss får chans att vila upp oss från arbete utan iPhone 13-serien är äntligen här.

Ett nytt iOS - nya buggar. Senast buggen i operativsystemet till iPhone hindrar användare från att styra AirPods Pro.

Ryktena visade sig stämma och EU skyndar nu på processen med att se till att mobila produkter delar samma laddningsport.

Att slippa kablar är alltid trevligt och något så vanligt som magneter kan nu göra att vi slipper det i allt större utsträckning.

Tillbehörstillverkaren mophie har lanserat två nya produkter som underlättar livet för oss när det kommer till laddning.