Nu går det att köpa Magic Keyboard med Touch ID

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Nya iMac tog oss med storm och till nya iMac kunde man även få eller köpa till Magic Keyboard med Touch ID. Det tråkiga var att tangentbordet inte gick att köpa löst om man ville ha det till sin MacBook Air, Mac Mini eller MacBook Pro med M1. Idag har Apple uppdaterat sin butik så nu går det att beställa löst om så önskas. Vill man ha det utan numerisk del så får man betala 1 795 kronor och vill man även ha numerisk del så går kalaset loss på 2 095 kronor.

Värt att tänka på att Touch ID bara kommer fungera om du har en dator med M1-chippet. Det verkar även som att det inte finns i alla härliga färger utan går enbart att köpa i silver. Är ni sugna på att titta på tangentbordet och nya iMac lite närmare så kan ni se vår recension nedan:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.