Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Rose Gold kan göra en återkomst med iPhone 13 Pro

Tveksamma bilder påstås vara senaste färgen till Apples flaggskepp iPhone 13 Pro och Midnight Blue kan vara ett minne "blått".

Sedan ett par år tillbaka har Apple börjat erbjuda flera färgval till de billigare modellerna medans Pro endast haft ett fåtal färger. Med iPhone 11 Pro var den nya färgen Midnight Green och förra års iPhone 12 hade Pacific Blue. Den senare påstås alltså bytas ut till en nytappning av Rose Gold som Apple introducerade 2014 med iPhone 6S. Under helgen lades ifrågasatte bilder upp på vad som påstås vara den kommande iPhone 13 Pro med nya färgen. Något som sticker ut på bilden är storleken på kamerorna som nästan tar upp halva baksidan i bredd.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.