Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Anpassad mejl till iCloud kan nu testas

På WWDC tidigare i år presenterade Apple iCloud+ som ska ge oss mer funktioner kopplat till deras molntjänst.

Även om iCloud+ inte rullat ut än så kan du redan nu betatesta anpassad mejldomän till ditt iCloudkonto.

Alla som idag betalar för extra utrymme på iCloud och äger en domän får nu direkt tillgång till detta genom beta.icloud.com. Vi loggar in där och sedan går till inställningar för att registrera en anpassad domän. Din kopplade domän blir sedan via DNS omkopplad till Apples servrar.

Vi får också möjligheten att bjuda in familjemedlemmar till att använda samma domän. Något som visat sig vara mindre stabilt nu i betastadiet.

iCloud+ kommer också med bättre kryptering när vi befinner oss på internet och inte ens Apple själva ska kunna se spåren vi lämnar efter oss. Dessutom får vi obegränsat antal kameror i HomeKit Secure Video där maxantalet tidigare var fem.

Via: 9to5mac.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.