HBO Nordic blir HBO Max i höst

Det finns många streamingtjänster att välja på idag och vissa har riktigt bra appar medans vissa är minst sagt bedrövliga.

Det är sidan Variety som berättar att WarnerMedia som äger HBO har på ett event berättat att HBO Max kommer till norden i höst. HBO Max finns redan i USA och Latinamerika och på eventet berättade de att Norden och Spanien kommer vara de första länderna ut i den europeiska lanseringen. Det betyder att HBO Nordic kommer försvinna till fördel för HBO Max och detta gör nog många användare i norden glada.

Dels så har HBO Nordic haft en otroligt dålig app utan stöd för 4K och vettigt ljud samt avsaknad av många funktioner som idag ändå får anses som standard för en streamingtjänst. HBO Max-appen har stöd för 4K, Dolby Vision och även en bredare streamingkatalog. I appen kommer det finnas innehåll från HBO, innehåll från HBO Max, filmer från Warner Bros, DC samt Cartoon Network. De har inte sagt exakt när i höst HBO Nordic byts ut mot HBO Max men nu vet vi att det inte är allt för långt kvar.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Variety

Skriven av Marcus Attefors

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.