HBO Max lanseras i Sverige den 26 oktober

HBO Nordic appen skall äntligen gå i graven och den 26 oktober får vi istället HBO Max.

Utvecklingen av HBO Nordic-appen har mer eller mindre stått still sedan den lanserades. Vi har fått låg upplösning och en app som saknar funktionalitet som vi idag är vana vid i andra appar. Men den 26 oktober blir det ändring på det då HBO Nordic går i graven och blir HBO Max. Det blir en helt ny app och vi kommer få material från bland annat Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network och Max Originals.

I sitt pressmeddelande skriver HBO att vid lanseringen den 26 oktober kommer tjänsten vara tillgänglig för nya kunder samt de som redan betalar för HBO Nordic, både direkta abonnenter och de som abonnerar genom olika partners. På sin hemsida har de en FAQ där de skriver:

Vad kommer hända med mitt HBO Nordic konto?
Den 26 oktober 2021 omvandlas ditt HBO Nordic-konto till ett HBO Max-konto. Du behöver bara logga in som vanligt för att få direkt tillgång till allt som HBO Max har att erbjuda. Det är ett bra skäl att redan nu registera sig hos HBO Nordic.

Vad händer om jag registrerat mig på HBO Nordic genom ett partnersamarbete?

Om du abonnerar på HBO Nordic genom en av våra partners kommer ditt konto att ändras till ett HBO Max-konto vid lanseringen. Våra partners kommer inom kort ta kontakt med ytterligare information.

Hur mycket kommer HBO Max att kosta?
Vi kommer snart att meddela priset på HBO Max. För att vara den första att veta, prenumerera på våra HBO Max-nyheter ovan.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: HBO