Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Epic Games Vs Apple

Apple vann över Fortnite men tvingas öppna upp för alternativ betalning

Det har gått över ett år sedan Epic Games gick emot App Stores regler och nu är domen slagen i kriget om avgifter.

I augusti förra året satsade Epic Games på en revolution mot App Stores regler och avgifter genom att erbjuda alternativ betalning. Detta ledde till att Fortnite kickades ut ur App Store och senare till stämningsansökan från båda håll. Nu är domen slagen och även om mycket av det Epic Games ville få uträttat blev verklighet så blev dom de stora förlorarna. Epic Games behöver betala 30 procent av all vinst (cirka 12 miljoner dollar) under tiden de erbjöd en alternativ betalning och Apple behöver inte släppa tillbaka Fortnite in i App Store.

Apple som tidigare har meddelat att de ska erbjuda alternativa externa betalningssystem för appar med så kallat ”Reader”-material, tvingas nu öppna upp helt för alla utvecklares appar. Domare Yvonne Gonzalez Rogers har gett Apple 90 dagar att uppfylla dessa krav. Dessutom har Apple fritt fram att stänga ner utvecklarkonton för Unreal Engine vilket skulle sätta käppar i hjulet för många utvecklare som använder sig av spelmotorn då dessa rättsliga beskydd nu har upphört.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.