Rykte: AirPods 3 redan i produktion och kan lanseras i slutet av 2021

Det är sällan Apple pratar om AirPods på sitt event utan oftast skickar de ut ett pressmeddelande och sedan går de att beställa.

Det är sidan DigiTimes som påstår sig sitta på information om att AirPods 3 har gått in i produktion och tillverkas för fullt. De skriver att produktionen har gått i relativt lågt tempo men att AirPods 3 med största sannolikhet lanseras innan slutet av 2021. Den nya AirPods-modellen ryktas komma med en ny design som påminner om AirPods Pro, med kortare skaft och en helt ny form på själva snäckan. Nedan kan ni ta en titt på när vi klickade hem ett par kopior av AirPods 3 som är helt baserade på ryktena (och glöm inte att prenumerera på vår kanal).

Det ryktas om att Apple kommer hålla låda en gång till innan året är slut för att visa upp nya MacBook Pro med M1X och då kanske de även visar upp hörlurarna. Eller så gör de som de brukar och bara skickar ut ett pressmeddelande. Oavsett vad så är det dags för en uppdatering av AirPods och vi håller tummarna för att det sker i år.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors