Möjlighet att styra makroläge kommer senare i höst

När första recensionerna nu har landat så har makroläget fått kritik för att det inte går att styra manuellt.

En av höstens nyheter till iPhone 13 Pro och 13 Pro Max var makrofotografi. Nu har det visat sig att läget endast slås på när kameran närmar sig ett objekt med 10 centimeter eller mindre. Den populära YouTubern Marques Brownlee kontaktade Apple om detta och fick till svar att en uppdatering där makroläget går att styra manuellt kommer senare i höst. För alla som har förbeställt sin iPhone 13 kommer de förhoppningsvis nås av en ny iPhone på fredag när de startar leveranserna.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.