HomePod mini kommer i fler färger

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

Bor du i Australien, Österrike, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, Nya Zealand, Spanien, Taiwan, Storbritannien eller USA kan du snart beställa en ny färgglad HomePod mini.
Utöver svart och vitt kommer den nu även i blått, rött och gult och kommer gå att köpa för 99 dollar någon gång i november.

HomePod mini kommer även att fungera med Apples nya prenumerationstjänst Apple Music Voice, som är en billigare variant av standard nivån på Apple Music. Här kontrolleras allt via en enhet med Siri-integration. Inte heller den här tjänsten kommer till oss här i Sverige, utan är exklusiv till de länder där HomePod säljs. Med Voice saknar man tillgång till vissa funktioner som Apple Music erbjuder bland annat rumsligt-ljud och musik i lossless och musikvideor. Prenumeranter kan enkelt byta upp sig till Apple Musics abonnemang för 99 kronor per månad när som helst.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.