Slutet på något gammalt - början på något nytt

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

99mac är en underbar bit internethistoria och det har varit en ära för oss att få skriva på denna härliga Apple-sida. Men det är en omodern plattform med ett gammalt forum där många funktioner som idag är standard saknas. Det har även varit svårt att förbättra sidan och som ni säkert har märkt så har 99mac gått ned då och då.

Därför har vi byggt en helt ny plattform där resan fortsätter med dagliga Apple-nyheter, guider och recensioner på Macradion.com. Vi har även ett modernt forum där ni behöver skapa en ny användare (tyvärr går ert befintliga konto inte att flytta över) för att kunna kommentera och snacka vidare. Så 99mac byter namn till Macradion och innehållet som finns här kommer bestå i form av ett museum på adressen 99.teknikveckan.se där ni kan blicka tillbaka och komma åt allt tidigare innehåll som gjorts.

Innan vi låser sajten finns det möjlighet för dig att skriva en sista hälsning till 99/99Mac. Varför inte berätta hur du hittade hit, hur länge du varit med och vilka erfarenheter du blivit rikare på medans du varit engagerad på sajten.

Med vänlig hälsning
Redaktionen