Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

AppleMac.se - Ny svensk Macblog

Ännu en svensk Macblog öppnar dörrarna under det finurliga namnet AppleMac.se.

Bakom AppleMac.se finns Anton Johansson och Eric Martinsson och dom kallar sin skapelse "en blogg om Apple och Mac med lite skönare attityd". Vi frågade vad som skiljer deras inlägg från andra macsajter och fick svaret:

"Här ska personer som intresserar sig för Apple och deras produkter kunna hitta lite reklamfilmer, Apple-skämt och snyggaste iPod-fodralen. Dock fortfarande med en seriös framtoning, för även om många inlägg är om "mjukare" Apple-nyheter så blandas dessa med en hel del annat också. Allt som rör Apple passar in på bloggen. Framöver kommer man t.ex. kunna läsa intervjuer med en rad kända och okända personer som använder Mac. Först ut var Roger Johansson, som är en välkänd figur inom webbutvecklingsvärlden."

Vi frågade hur dom skulle kunna synas nu när antalet Mac och iPod bloggar plötsligt blivit rätt många: "AppleMac har aldrig haft som målsättning att bli Sveriges ledande Apple-blogg men ett skönt komplement till de andra ledande bloggarna."

Anton Johansson jobbar som professionell bloggare på Primelabs och Marknadsförare på GetUpdated Internet Marketing. Bloggar också på sin egen sajt Fyra nyanser av brunt.

Eric Martinsson driver idag en egen webbyrå vid namn Grebban Design. Ser sig som webbdesigner, designer och webbutvecklare som brinner för att följa webbstandarden - göra webben mer användarvänlig.

Om du besöker AppleMac idag kan du få läsa en intervju med Barbro "Babben" Larsson och hennes Macar!

http://www.applemac.se/

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.