** 99mac fyller sex år **

Nu är det dags igen - sajten har blivit ett år äldre och det är dags för den årliga födelsedagstråden för 99mac. Sista året har gått väldigt kvickt för det känns inte som att det var länge sedan vi åt middag på Sveavägen och signerade vår första Xserve G5.

Jag ska inte rabbla antal inlägg och medlemmar för vi vet alla att sajten har blivit ohyggligt stor och samlar väldigt mycket folk nuförtiden - vi har ju följt Apples förändringar från tiden före iPod till dagens konsumentgigant med iPhone, AppleTV och datorer som kör Windows!

En gång i tiden var jag grymt duktig på Mac och kunde alla knepen i Mac OS 9. När Mac OS X kom kände jag mig ganska bortkommen och då har 99mac varit en ovärderlig resurs för problemen har varit många men lösningarna har aldrig varit långt borta tack vare er där ute. Jag vet att många känner precis likadant.

Ursprungliga utseendet för 99mac

99mac har lyckats riktigt bra med en sak - att förena trevliga Macanvändare från norr till syd på en plats där det är lätt att få nya vänner. Det kanske låter konstigt men jag har verkligen förändrat mitt kompisgäng under 99mac-tiden och idag är många av mina allra bästa vänner härifrån. Lite som nät-dejting!

Ingen vet vad som väntar för vår gemenskap här på 99mac och vad som väntar oss Macanvändare men jag tycker det ser väldigt ljust ut inför framtiden! Om två timmar väntar vår sexårsmiddag i Stockholm så nu ska jag dra på mig kavajen, packa ner namnskyltarna med våra användarnamn och rulla ner på stan.

I några städer kommer vi fira med tårta och jag räknar med att det kommer dyka upp bilder på sajten under kvällen. Höj ett glas för sajten och posta en bild här - det vore kul!

Mina vänner - ha en riktigt trevlig kväll!!

/Björnström

Fira med oss!
Om du finns i Malmö, Sundsvall eller Umeå kan du fira med gratis tårta & drycker ikväll! Sådana där bubblande drycker som man vill ha på en firande fredag som idag!
Läs mer i forumet lokala aktiviteter

Retro-trådar
2006-05-04: Bildreportage 99mac fem år

2004-05-04: 99mac fyller tre år

2003-05-04: 99mac fyller två år idag!

2002-05-04: 99mac fyller ett år idag!

Kommentera & gratulera! Vilket är ditt starkaste 99mac minne?