Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Svarta siffror i Apples kvartalsrapport

I Apples #kvartalsrapport för årets första kvartal (bolagets andra räkenskapskvartal) bollas ett stort antal siffror fram och tillbaka. Utöver att periodens vinst uppgick till över 700 miljoner dollar är den markanta ökningen av Macförsäljningen det kanske mest intressanta för gemene man. Jämfört med samma period förra året har 36 procent fler Macar och 24 procent fler iPod-enheter sålts.

Under telefonkonferensen där siffrorna presenterades framkom också att helt nya applikationer till såväl iPhone som Apple-TV är på väg. Tanken är att "överraska" oss kunder. Dessa ännu hemliga applikationer kommer enligt uppgift tillhandahållas utan kostnad.

Marknaden reagerar positivt, under eftermarknadshandeln steg AAPL-aktien med över sex procent till rekordnoteringen 101,40 USD.

770 miljoner $ i vinst, 1500000 maccar sålda och 10500000 iPods.
Läs mer här

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.