Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TEST: Norêve Tradition Leather Case iPhone 4

Vi testar ett lite exklusivare läderfodral till iPhone 4.

Norêve heter förtaget som ligger i Saint-Tropez tillverkar exklusiva fodral till diverse smartphones, bärbara datorer och mp3-spelare och de flesta modellerna görs på beställning.

Modellen vi ska testa heter Tradition Leather Case och passar till iPhone 4. Materialet kallas Ambition och färgen heter Ivory. De flesta av Norêves fodral finns i flera olika typer av läder och ännu fler färger. Tradition Leather Case finns i fyra olika material och ca 20 olika färger.

I förpackningen får man utöver fodralet även med en bältesclips och en skruvmejsel för att fästa klämman på fodralet.

Baksidan som är skålad hänger ihop med framsidans skydd med en flärp i botten. iPhonen placeras alltså i baksidan där den hålls på plats av fodralets kanter.

Framsidan hålls inte på plats med hjälp av en magnet eller knapplås utan endast av en liten kant som är vinklad för att fäst runt iPhonen. Om denna lösning efter långvarig användning lämnar några märken på iPhonen är inte troligt, men det är ett frågetecken.

Kanterna är självklart utskurna för enkel åtkomst åt knapparna och även för hörlursutgången. Dock kan man inte komma åt dockkontakten utan att öppna framsidan, men iPhonen kan fortfarande ligga kvar i fodralet för att laddas eller synkas.

Sammanfattningsvis kan man säga att kvalitén är mycket bra och fodralet känns gediget och påkostat. Priset avskräcker naturligtvis, men det är en stor skillnad mellan Norêves fodral och ett fodral i konstläder köpt för 100 kronor på eBay eller en bensinmack.

Fördelar:
+ Bra kvalité
+ Många färger att välja på

Nackdelar:
- Priset

http://www.noreve.com/langue/en.html

Kolla in tävlingen här på 99mac imorgon för att vinna fodralet.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.