Apple fokuserar på Safari, Airplay och Airport i OS X 10.8.3

En ny betaversion av OS X 10.8.3 har släppts till registrerade utvecklare. Apple har lagt störst fokus på områden som Airplay, Airport, Game Center och Safari.

Väntan på att OS X 10.8.3 ska släppas tycks bli en aning längre än förväntat. Redan i mitten på november släpptes en ny betaversion av OS X Server men Apple tycks ha svårt att få fason på OS X Mountain Lion version 10.8.3.

I den senaste betaversionen av OS X 10.8.3, som fått versionsnumret 12D38, har Apple valt att fokusera på Airplay, Airport, Game Center, grafikkortsdrivrutiner och webbläsaren Safari. Samtidigt varnar Apple för buggar som att vissa Macbook-modeller från 2011 kan misslyckas med att hitta externa skärmar, skärmdelning via VNC kan misslyckas om man försöker styra mac-datorer utan inkopplade skärmar, och att om en mac väcks från vila kan delar av bakgrundsinnehållet på skärmen ritas upp i svart.

Med andra ord, inte en betaversion man vill köra till vardags, varför den som vanligt endast rekommenderas för registrerade utvecklare.

Den nya betaversionen finns att ladda ner från Apple Developer Connection.