Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tävling

Vinn designheadset

Det är tävlingsdags på 99mac igen. I potten ligger ett par hörlurar från Gear by RBS med design av Laila Bagge Wahlgren värda 699 kronor.

Det enda du behöver göra för att ha chansen att vinna de snygga lurarna från Gear by RBS är att berätta för oss vad som blir, eller åtminstone borde bli, nästa stora grej från Apple. Tänk utanför lådan, vi letar kreativa och fyndiga svar. Låt fantasin sätta gränsen.

Vi kommer att välja ut en vinnare den 27 december så kom ihåg att lämna erat bidrag innan dess. Vi kontaktar vinnaren via PM och meddelar det också här.

Läs vårt test av lurarna här.

Vinnare utses av en jury bestående av 99macs redaktion och vinnarna kontaktas via forumets system för privata meddelanden. Forumvärdar och / eller parter involverade i driften av 99mac får inte ställa upp i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår till och med den 27 december 2012.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.