Nu syns spår av en tredje Apple Store i Sverige

Ytterligare en svensk Apple Store har börjat dyka upp i Apples system, enligt 99mac:s källor. Personal från Sverige har åkt till Cupertino för utbildning. Var butiken kan tänkas öppna är ännu okänt.

Det finns två Apple Store i Sverige, en ligger i Täby, Stockholm och den andra i Malmö. Nu har det börjat dyka upp spår av en tredje butik i Apples system, enligt 99mac:s källor. Varje butik har ett eget nummer och det är alltså ett tredje nummer som dykt upp, men den nya butiken har inte fått någon adress eller några personer kopplade till sig än.

Under söndagen publicerade Apple flera platsannonser där de söker personal till "olika platser" i Sverige. 99mac:s källor säger också att personal från de svenska butikerna har skickats till Cupertino på något som kallas för Core-utbildning.

Core-utbildningen hålls under två veckor och deltagarna lär sig om Apples värdegrunder, kundhantering och annat som har med Apple att göra. Apple vill få så stor gruppsammanhållning som möjligt, men vill också försöka få upp alla på samma nivå vad gäller kundservice.