Datum spikat för årets WWDC-konferens

Årets datum för utvecklarkonferensen WWDC har nu släppts av Apple. 10-14 juni går evenemanget av stapeln i San Francisco, USA. Men biljettsläppet dröjer en dag till.

Apples årliga utvecklarkonferens #WWDC är oerhört populär bland alla de som arbetar med utveckling för #IOS och #OS X. Förra årets konferens sålde slut på under en halvtimme och årets upplaga lär sannolikt inte vara mindre populär. I år gör Apple en sak annorlunda, tidigare år har biljetterna till evenemanget släppts samtidigt som de gått ut med datumet, men inte i år. Dessutom måste personer som vill köpa biljetter ha haft ett utvecklarkonto hos Apple redan innan biljettsläppet för att kunna köpa några, rapporterar TNW.

WWDC brukar utöver föreläsningar och presentationer också innebära att Apple presenterar nya versioner av IOS och OS X. Vissa år har WWDC också använts för att lansera helt nya produkter.

Den 10-14 juni går evenemanget av stapeln i San Francisco. Prislappen för deltagande är 1 599 dollar, eller drygt 10 500 kronor. Till det tillkommer kostnaden för resa och hotellrum. Det senare brukar vara svårt att få tag på i samband med WWDC så var ute och boka tidigt. Biljetterna släpps den 25 april.