Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Wallee M: Smidigt magnetsystem för Iphone

Med skalet från Wallee M kan en Iphone sättas fast med en magnet i olika ställ där det passar för stunden: på skrivbordet, på en lucka i köket eller i bilen.

Studio Proper i Australien tog först fram Wallee-systemet för Ipad, men har utökat med Wallee M för Iphone. Genom att fästa ett skal på sin enhet kan man sedan fästa den i olika sorters magnetiska ställ.

Skalet för Iphone är i plast med en gummerad yta. Mitt bakpå finns ett kryss-märke som passar i motsvarande märke på deras olika ställ utrustade med magneter. Det finns hål för kamera och knappar. Det finns skal som passar Iphone 4 och 4S samt ett för Iphone 5.

Med tre olika varianter av ställ borde det gå att finna något för alla tillfällen. Bordsstället där telefonen passar både stående och liggande heter Pivot Mini. Det finns också små runda plattor man kan fästa med dubbelhäftande tejp som säljs i 2-pack. Slutligen finns ett bilställ som monteras med en sugpropp framme i rutan exempelvis.

Hitta återförsäljare i Sverige här.

Priser

Wallee M skal
rek. pris 349 kr
Wallee M Pivot Mini
rek. pris 379 kr
Wallee M väggfästen
rek. pris 69 kr
Wallee M bilhållare
rek. pris 379 kr
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.