Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple klättar på tidningen Fortunes 500-lista

Varje år kommer tidningen Fortune ut med en topplista över 500 amerikanska företag baserat på deras intäkter. I år har Apple klättrat 11 placeringar och kommer för första gången in bland de tio största.

Listan Fortune 500 sammanställs varje år av tidningen Fortune. De listar de 500 största företagen i USA baserat på deras intäkter. I år hamnar Apple på sjätteplatsen och tar sig där med in på topp 10 för första gången. Förra året låg de på plats 17.

Listan toppas av Wal-Mart och Exxon Mobile. Facebook ligger väldigt långt ner på plats 482, den amerikanska telefonoperatören AT&T ligger på plats 11, datortillverkaren HP har plats 15, Microsoft stannar på plats 36 och Amazon på plats 49. Google ligger på plats 55 och Coca-Cola på 57.

Topp 10 från Fortune 500-listan:

  1. Wal-Mart

  2. Exxon Mobile

  3. Chevron

  4. Phillips 66

  5. Berkshire Hathaway

  6. Apple

  7. General Motors

  8. General Electric

  9. Vallero Energy

  10. Ford Motor

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.