Logitech lanserar Ultimate Ears Boom

Ultimate Ears Boom är en ny trådlös högtalare med 360-graders ljud från Logitech. Med en app går det att parkoppla två enheter som tillsammans spelar upp stereo-ljud.

Det är i allra högsta grad säsong för bärbara högtalare. Logitech passar på och släpper en ny som heter Ultimate Ears Boom. Det är den första högtalaren som erbjuder 360-graders ljud så att man kan lyssna tillsammans med vänner och familj, skriver Logitech i ett pressmeddelande.

Boom kopplas via Bluetooth och fungerar således med de flesta mobila enheter. Den finns i flera färgkombinationer, röd/vit, blå/vit, gul/blå och svart/röd och har ett specialutvecklat akustiskt material som ska avvisa både smuts och vatten. Högtalaren har ett uppladdningsbart batteri som räcker upp till 15 timmar.

Det finns en UE Boom-app för både IOS och Android som möjliggör parkoppling mellan två enheter där man kan välja mellan stereo-till-stereo eller traditionellt vänster/höger-läge.

Högtalaren förväntas finns tillgänglig från och med den 22 maj hos Apple och på Ultimateears.com med det rekommenderade priset 1 795 kronor.

Sedan tidigare erbjuder Logitech också högtalarna Ultimate Ears Boombox och Mobile Boombox som 99mac testat.