Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Macrumors

Apple sänder keynote från WWDC live

UPPDATERAD. Det kommer att bli livesändning av kvällens WWDC-keynote, en ny ikon har dykt upp i Apple TV och Apple har lagt upp en sida för videoström på webben.

Efter många år av Apple-event utan strömmande video överraskade Apple i oktober förra året när det dök upp en ny ikon i Apple TV några timmar innan presentationen av Iphone 5 skulle ske, avsedd för livesändning av eventet. Det stora frågetecknet inför kvällens keynote från #WWDC har varit om det kommer att bli någon livesändning och nu har precis en ny WWDC-ikon dykt upp i Apple TV som avslöjar att det blir en livesändning.

Bild: Macrumors

Det är fortfarande oklart om Apple kommer att sända videoströmmen även över webben. I oktober förra året kom Apple TV-ikonen först och lite senare blev det även klart att det skulle sändas på webben, därför kommer det förmodligen att ske så även den här gången.

Uppdatering 14:42: Nu har Apple lagt upp en sida för liveströmning via webben också, som väntat.

Kommentarer
326 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.