Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LJUD

Bose utmanar med nya Soundtouch

Sonos och AirPlay har varit de två stora aktörerna inom trådlösa ljudsystem för hemmet. Idag lanserar Bose sitt nya Wifi-baserade ljudsystem Soundtouch som har lite av det bästa från båda världarna.

När det gäller trådlöst ljud i hemmet har konsumenter länge kunnat välja mellan olika högtalare med stöd för Apples Airplay-teknik eller ljudsystem från Sonos. De två har totalt dominerat marknaden. Nu kommer #Bose och vill vara med på ett hörn och lanserar inte bara ett nytt Airplay-kompatibelt wifi-baserat system de kallar för #Soundtouch utan också tre nya högtalare till systemet.

Soundtouch 30 – Rekommenderat pris 6 799 kronor
Soundtouch 20 – Rekommenderat pris 3 799 kronor
Soundtouch Portable – Rekommenderat pris 3 799 kronor

Utöver dessa lanseras även en fjärrkontroll samt en stereoförstarkare med inbyggt Soundtouch-stöd. Senare i år kommer systemet även att implementeras i andra Boseprodukter och system. Thomas Petersson, säljchef för konsumentelektronik på Bose säger:

“Med Soundtouch-systemen har Bose gjort wifi-musik enklare och mer lättillgängligt – för alla behov, alla rum och för vem som helst. De erbjuder prestanda endast tillgänglig från Bose, och bidrar därmed ytterligare till vår nästan 50-åriga historia fylld av innovationer.”

Tillsammans med appen Soundtouch Controller och de kommande produkterna blir systemet väldigt multifunktionellt. Det blir en klassisk radio med hjälp av de sex kanalvalen på högtalaren som programmeras efter användarens favoritkanaler med hjälp av appen. Du väljer själv om du vill ha samma eller olika musik i alla rum. Med kompatibilitet för AirPlay talar Bose till en bred publik i och med att deras Soundtouch-högtalare går att implementera i ett "AirPlay-hem". 99mac kommer att testa systemet så fort vi får tillgång till det.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.