Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sociala nätverk

Facebook 6.6 kan redigera inlägg och posta bilder i kommentarer

Facebook har uppdaterat sin app för IOS till version 6.6 med möjligheten att redigera inlägg i efterhand samt posta bilder i kommentarer.

Nya funktioner och förändringar som #Facebook lanserar på sin webbplats tar olika lång tid på sig innan de även hittar in i deras app för #IOS. Sedan en längre tid tillbaka har det till exempel varit möjligt att posta bilder i kommentarer, men det har inte gått i appen utan användarna som vill göra det har varit tvungna att använda webbläsaren i telefonen istället. Med den nya uppdateringen av appen till version 6.6 går det nu att göra direkt i appen.

En annan nyhet som lanserades på Facebooks webbplats bara häromdagen är möjligheten att redigera redan postade inlägg, för att till exempel korrigera stavfel. Redigering av kommentarer i efterhand har funnits en tid men inte själva inläggen. Denna nyhet har nu kommit även till appen, det går att att redigera och se historik av tidigare redigeringar med Facebook 6.6.

Ytterligare en liten nyhet i appen är en ikon vid sidan av användarens namn som är en genväg till inställningar för sekretess för att göra den enklare att se och ändra dessa.

Namn
Facebook
Plattform
IOS
Utvecklare
Facebook, Inc.
Version
6.6
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 6.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Svenska, engelska med flera

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.