Mujjo släpper varma Iphone-vantar

Nederländska Mujjo släpper en ny variant av sina Iphone-vantar som nu är stickade med dubbla lager för att hålla dina fingrar varma i vinter.

Nu när vintersäsongen är här blir det allt kallare att använda sin smarta mobil utomhus. Vantar och handskar som går att använda tillsammans med pekskärmar har kommit stort på senare år och ett av företaget som gör flera modeller är nederländska Mujjo. De släpper i år ett par som är stickade med dubbla lager för att hålla dina fingrar varma utan att hindra dig från att använda din pekskärm ute.

Hela vantarna är gjorda av garn med ett tunna trådar av silver, vilket betyder att det inte bara är själva fingertopparna som fungerar med pekskärmen. Det nya inre lagret är av ull och fungerar både som isolering och mjukt foder. Insidnan av vantarna har små silikonprickar för bättre grepp.

Vantarna heter Double-Layered Touchscreen Gloves och går att beställa direkt från mujjo.com där de kostar 30 euro plus frakt. Total summan om man väljer standardfrakt med Posten landar på nästan 38 euro, motsvarande 340 kronor. Vantarna är unisex och finns i tre storlekar i en mörkgrå färg. Mujjo börjar skicka ut de första exemplaren den 16 december.