Tivoli Model Three – klockradio nu med Bluetooth

Klockradion Model Three känns igen på den klassiska designen med sin låda av trä. Nu blir insidan modernare då tillverkaren Tivoli Audio lägger till Bluetooth-funktionalitet.

En av deras mest kända produkter, den bärbara radion PAL.

Amerikanska Tivoli Audio har gjort sig kända för sina klassiska välljudande radioapparater sedan starten år 2000. En av grundarna var ljudingenjören och formgivaren Henry Kloss som under sin tid på företaget tog fram bordsradioapparaterna Model One och Model Two.

Företaget har också klockradion Model Three som nu kommer i en uppdaterad version. Det går precis som på förra versionen att lyssna på antingen AM- eller FM-radiostationer eller på eget ljud via AUX-ingången på baksidan, men nu har Tivoli också lagt till trådlöst ljud via Bluetooth. Det blir inte företagets första modell som uppdateras med trådlöst ljud, sedan tidigare finns bland annat den bärbara radion PAL och Model One.

Model Three finns i fyra olika färgkombinationer: svart/silver, vit/silver, körsbär/grå eller valnöt/beige och ett exemplar blir ditt för 2 999 kronor.