Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Paper från Fiftythree uppdateras för IOS 7

Den populära ritappen Paper uppdateras nu för IOS 7. Utvecklarna Fiftythree skriver att de polerat varenda pixel och bjuder också på några förbättrade funktioner.

Ritappen #Paper från utvecklarna #Fiftythree blev snabbt en av favoriterna när den lanserades för två år sedan och sedan dess har appen finslipats, nya funktioner har tillkommit och en tillbehörspenna lanserats. I den senaste versionen 1.6.1 uppdateras appen för IOS 7 och bjuder på "renare och enklare kontroller".

Visuellt syns inga stora förändringar i appen som redan innan var avskalad i designen, men Fiftythree skriver i ett blogginlägg att användarna kommer upptäcka att menyerna är snabbare, färgerna ljusare, ikonerna enklare, typsnitten anpassade och att läsbarheten överlag förbättrats. "Vi har polerat varenda pixel."

Zoom-funktionen har uppdaterats så verktygen anpassas automatiskt när användaren zoomar in för att arbeta med någon detalj. Någon manuell justering av storleken behöver inte göras.

Storleken på prickar eller punkter påverkas nu av hur länge användaren håller nere sitt finger eller pennspetsen.

Vad är nytt i 1.6.1?

Renare, ljusare, fräschare, enklare

  • En komplett visuell uppfräschning av alla menykomponenter för IOS 7. Renare, enklare kontroller genom hela Paper.

  • Penseldrag blir mindre när användaren ritar inuti luppen med suddgummit, färg- eller bland-verktygen. Bläckhastighetsdynamiken uppdateras beroende på zoom-nivå. Gå djupt på detaljerna.

  • Håll nere rita (reservoarpennan) och suddgummit för att göra prickar. Måla pointillistiskt!

Namn
Paper by FiftyThree
Plattform
IOS
Utvecklare
FiftyThree, Inc.
Version
1.6.1
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Ipad.
Språk
Engelska med flera, ej svenska
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.