Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple tipsar kunder om Beats

Apple har börjat skicka ut e-post till sina amerikanska Itunes-kunder där man tipsar om musiktjänsten Beats, som numera är en del av Apple-familjen.

Nu när Apples köp av hörlurstillverkaren och musiktjänsten Beats är klar har Apple börjat marknadsföra Beats allt mer. Tidigare har 99mac rapporterat om att Beats produkter fått en egen avdelning i Apples webbutik, och nu har amerikanska Itunes-kunder fått e-post där Apple tipsar om Beats-appen.

Appen är gratis att ladda hem och är inkörsporten till prenumerationstjänsten Beats Music. Funktioner som understryks är bland annat möjligheten att skapa en skräddarsydd spellista utifrån en angiven situation och plats, rapporterar 9to5mac.

Beats Music finns än så länge bara tillgänglig i USA, men enligt information på Beats webbplats kommer tjänsten snart att lanseras i "ett land nära dig".

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.