Kom igång-guide till Iphone 6 visas upp

Bilder på ett dokument som påstås vara en kom igång-guide till Iphone 6 har publicerats av en fransk Apple-sajt, vilket tycks bekräfta namnet och lanseringsdatumet på Apples nya telefon.

Brukligt är att det i kartongen till Apples enheter följer med ett kort dokument som hjälper användaren att komma igång med sin nya utrustning. Nu har den franska Apple-sajt Nowhereelse [Google-översatt från franska] publicerat bilder av vad som påstås vara just en sådan kom igång-guide till Apples kommande modell av Iphone.

Förutsatt att dokumentet är äkta tycks det bekräfta både namnet #Iphone 6 och lanseringsdatumet 9 september. Illustrationen i dokumentet visar också, som tidigare rapporterats, att på/av-knappen flyttas till telefonens högra sida.

Nowhereelse hänvisar till källor i den kinesiska produktionskedjan, och enligt de är inte guiden nödvändigtvis den slutgiltiga versionen utan mindre ändringar kan ske innan lansering. Det gäller dock endast ändringar i manualen, då själva telefonen knappast är föremål för några förändringar i detta stadium.

Källan uppger också till Nowhereelse att kartongen till Iphone 6 inte kommer ha bild på själva telefonen, utan vara minimalistiskt vit med endast namnet tryckt på. De uppger också att 4,7-tumsversionen av Iphone 6 kommer att erbjudas med lagringsutrymme på 128 gigabyte.