Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Withings app Healthmate får stöd för Healthkit

Företaget Withings säljer flera prylar för att hjälpa användare att hålla koll på sin hälsa och träning. Nu har deras app Healthmate också stöd för Healthkit och Apples app Hälsa.

I början av året kom rapporter och konceptbilder av en ny app från Apple som kallades för #Healthbook. När Apple sedan visade upp IOS 8 för världen fanns appen mycket riktigt med, men hette istället Health, eller Hälsa på svenska. Likt Apples app Passbook samlar Hälsa in data från andra källor och samlar allt på ett ställe.

På grund av en bugg fungerade inga appar med Hälsa när IOS 8.0 släpptes, men från och med uppdateringen 8.0.2 har allt fler appar dykt upp i App Store. Nu stöder exempelvis Healthmate från Withings ramverket #Healthkit som används för att kommunicera med Hälsa.

Företaget Withings gör ett antal prylar som ska hjälpa användare att hålla koll på sin hälsa och träning. Pulse och Pulse Ox används för att mäta bland annat steg, kalorier, sömn och puls medan vågen Smart Body Analyzer mäter vikt, puls, kroppsfett och BMI. De säljer också en blodtrycksmätare. Helt utan prylarna kan man göra en del av mätningarna med deras app Healthmate och en Iphone.

Förutom stöd för Hälsa kan appens användare nu skydda sina data med Touch ID om de har Iphone 5S, 6 eller 6 Plus.

Namn
Health Mate - Steps tracker & Life coach by Withings
Plattform
IOS
Utvecklare
WiThings, S.A.S.
Version
2.3.0
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Förenklad kinesiska, engelska, franska, italienska, japanska, koreanska, nederländska, ryska, spanska, tyska
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.