Flipboard byter skepnad på Iphone

Den personliga IOS-tidningen Flipboard har uppdaterats med nya kategorier, en daglig morgonupplaga och en ny design på Iphone.

Flipboard är en populär app för att samla olika sociala nätverk och nyhetsflöden för att skapa en personlig tidning. Nu har Fliboard uppdaterats till version 3 och fått en serie nya funktioner och en uppdaterad design för Iphone-versionen.

Med den nya versionen av Flipboard samlas nu länkar, webbsidor, tidningar och artiklar utfirån olika ämnen, allt från Superhjältar till Botanik och Bob Dylan. Det finns över 30 000 olika kategorier, och för att följa ett ämne räcker det med att trycka med fingret.

Flipboard lanserar också en ny avdelning som kallas The Daily Edition (Dagens upplaga) som består av handplockat innehåll som uppdateras varje dag klockan sju på morgonen (amerikansk tid).

Namn
Flipboard: Your Social News Magazine
Plattform
IOS
Utvecklare
Flipboard, Inc.
Version
3.0
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5, Iphone 6 och Iphone 6 Plus.
Språk
Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, engelska, franska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, nederländska, portugisiska, ryska, spanska, turkiska, tyska