Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Billig Apple Watch-kopia på CES

Någon gång under våren ska Apple börja sälja den riktiga Apple Watch, men för den som inte kan vänta såldes billiga kopior på CES 2015 i Las Vegas.

De senaste dagarna har elektronikmässan CES pågått i Las Vegas, USA. Många tillverkare trängdes på mässgolvet för att visa upp sina senaste produkter. Apple deltar inte på mässan, men det fanns gott om tillbehör till företagets produkter.

Det fanns också billiga kopior av #Apple Watch till salu. Den riktiga klockan börjar Apple att sälja någon gång under våren, men för den som inte kan vänta så länge fanns betydligt billigare alternativ.

En av Mashables skribenter köpte en Smart Watch av ett kinesiskt företag för 27 dollar, motsvarande cirka 200 kronor som vid ett första ögonkast ser ut som en Apple Watch. Enheten går att koppla till en Iphone och det går att ringa samtal och spela musik. Klockan laddas via USB och batteriet räcker enligt företagets representant mer än 180 timmar.

Samtidigt rapporterar Digitimes att Samsung fått uppdraget att tillverka processorn för den riktiga Apple Watch. De senaste ryktena pekar på att klockan kommer att börja säljas någon gång under mars månad, men om det gäller fler länder än USA är oklart.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.