Billig Apple Watch-kopia på CES

Någon gång under våren ska Apple börja sälja den riktiga Apple Watch, men för den som inte kan vänta såldes billiga kopior på CES 2015 i Las Vegas.

De senaste dagarna har elektronikmässan CES pågått i Las Vegas, USA. Många tillverkare trängdes på mässgolvet för att visa upp sina senaste produkter. Apple deltar inte på mässan, men det fanns gott om tillbehör till företagets produkter.

Det fanns också billiga kopior av #Apple Watch till salu. Den riktiga klockan börjar Apple att sälja någon gång under våren, men för den som inte kan vänta så länge fanns betydligt billigare alternativ.

En av Mashables skribenter köpte en Smart Watch av ett kinesiskt företag för 27 dollar, motsvarande cirka 200 kronor som vid ett första ögonkast ser ut som en Apple Watch. Enheten går att koppla till en Iphone och det går att ringa samtal och spela musik. Klockan laddas via USB och batteriet räcker enligt företagets representant mer än 180 timmar.

Samtidigt rapporterar Digitimes att Samsung fått uppdraget att tillverka processorn för den riktiga Apple Watch. De senaste ryktena pekar på att klockan kommer att börja säljas någon gång under mars månad, men om det gäller fler länder än USA är oklart.