Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ustwo berättar hur det går för Monument Valley

Kritikerrosade spelet Monument Valley blev en dunderhit förra året och släpptes för IOS, Android och Amazon. Nu delar utvecklarna med sig av mycket intressanta siffror kring spelet.

Spelet #Monument Valley tog App Store med storm förra året och valdes inte helt oväntat ut till årets bästa Ipad-spel av Apple. I slutet av året fick det populära spelet ett expansionspaket med nya banor och deltog också i kampanjen Product Red där alla intäkter under en period gick till den Globala fondens kamp mot aids.

Utvecklarna Ustwo delar nu med sig av hur försäljningen går via sin blogg och siffrorna visar att IOS är den dominerande plattformen både när det gäller nedladdningar och intäkter.

IOS-användare står för majoriteten av både nedladdningar och intäkter. Omkring 1,7 miljoner användare har köpt spelet i App Store och totalt kommer 81,7 procent av intäkterna från Apples digitala butik.

Ett spel som Monument Valley är inte gratis att ta fram. På Ustwo har åtta personer varit delaktiga i arbetet som totalt för både första spelet och expansionen tagit 84 veckor, eller lite mer än 1,5 år. Ustwo beräknar utvecklingskostnaderna till 1,4 miljoner dollar, motsvarande 11,4 miljoner kronor.

Spelet har totalt genererat intäkter på 5 858 625 dollar, vilket motsvarar omkring 47,6 miljoner kronor. Det har sålt i 2,4 miljoner exemplar och finns installerat på över 10 miljoner unika enheter. Gapet beror på att användare installerat spelet på fler än en enhet eller delat det via nya funktionen Familjedelning i IOS 8, men också piratkopior finns med.

Hälften av alla användare som startade spelet slutförde det också medan 24 procent av köparna också gav sig på expansionen Forgotten Shores.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.