Första bilderna av Michael Fassbender som Steve Jobs

Filmandet av den kommande filmen om Steve Jobs har börjat och nu kommer de första bilderna av Michael Fassbender som Steve Jobs.

Flera kända namn har kopplats samman med rollen som Steve Jobs i den kommande filmen baserad på Walter Isaacsons biografi med manus av Aaron Sorkin. Christian Bale var åtminstone till utseendet ett lovande namn, men när filmandet nu har dragit igång är det med #Michael Fassbender i rollen som Jobs.

Fassbender har tidigare synts i filmer som Prometheus och Inglourious Basterds. Han har också en roll i filmserien X-Men. Nu kommer de första stillbilderna från inspelningarna av den kommande filmen om Steve Jobs där Fassbender spelar huvudrollen. Han syns på bilderna bredvid Seth Rogen som spelar Steve Wozniak.

Skådespelaren är inte den första som fått uppdraget att gestalta Steve Jobs. I filmen Pirates of the Silicon Valley spelar Noah Wyle Jobs och nyligen spelade Ashton Kutcher Steve Jobs i filmen Jobs. För två år sedan släpptes också en parodi där Justin Long spelade samma roll i filmen Isteve.