Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #83: Michael Nyqvist-problemet

Efter en helkväll ute längtar 99mac hem till soffan. Veckans avsnitt handlar passande nog om filmtjänster och vad som saknas för att allt ska bli så där Apple-enkelt och bara fungera.

Redaktionen har varit ute med vinnaren av sista luckan i julkalendern och är sugna på en filmhelg. Den här veckans avsnitt av 99mac:s #poddradio handlar om underhållning hemma i vardagsrummet och vilka filmtjänster som finns och vad som kan bli bättre.

Ida träffade Vionel som vill erbjuda en enkel lösning för att hitta var vi kan se en särskild film eller tv-serie. Skådespelaren Michael Nyqvist var på plats och berättade om hur knepigt det kan vara att lagligt få sen viss film och i det problemet är vi många som känner igen oss.

Det går många rykten kring Apple och planerna för Apple TV. Företaget är välkända för att göra produkter och tjänster som "bara fungerar", men frågan är om de kan få med sig alla innehållsleverantörer.

Glad alla hjärtans helg!

Avsnitt: Michael Nyqvist-problemet

Längd 36:33, filstorlek 21,25 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.