Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Wozniak: Skärmen på Apple Watch som ett konstverk"

Steve Wozniak jämför Apples smarta klocka med ett konstverk och tror att miljoner människor världen över kommer att köpa den.

Steve Wozniak uttalar sig ofta om Apple och deras produkter i intervjuer. Trots att han slutade arbeta aktivt på företaget i slutet av 80-talet är han än idag engagerad och intresserad.

I november intervjuades Woz av CNN och uttalade sig då skeptiskt till smarta klockor generellt, men också Apple Watch fick sig en dänga då han kallade den för "ett glorifierat hälsoarmband".

Men han lovade att ge #Apple Watch en chans och det tycks han ha fått tillfälle att göra nu. I en ny intervju med BBC känner han sig säker på att klockan kommer att bli en succé.

– Bildskärmen på Apple Watch är som ett litet konstverk i sig. Den är så speciell, alla kommer att lägga märke till den, säger Steve Wozniak till BBC.

Skillnaden mellan Apples klocka och andra är att "Apple skapar produkter som är roligare än andras". Wozniak tror att de miljontals användare som redan har en Apple-produkt kommer att köpa klockan, vilket i sin tur kommer att få försäljningen att ta fart.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.