Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jawbone visar Up2 och Up4

Jawbone kastar sig mellan siffrorna när de följer upp Up3 med de nya träningsarmbanden Up4 och Up2.

I slutet av månaden börjar träningsarmbandet Up3 att levereras till de första kunderna, men #Jawbone ligger inte på latsidan och har nu presenterat både Up2 och Up4.

Up4 blir en ny variant och kommer att få en inbyggd NFC-sensor som ska göra det möjligt att utföra mobila betalningar via American Express. Förutom denna funktion är Up4 nästan identisk med Up3 och ska släppas senare i sommar. Priset blir 199 dollar (cirka 1 700 kronor exklusive moms) vilket är 20 dollar mer än Up3.

Jawbone presenterar också Up2, som är en direkt efterföljare till Up24 som kom 2013. Även Up2 liknar Up3 till utseendet, men är mindre. Jämfört med föregångaren Up24 är armbandet 45 procent mindre. Up2 erbjuder funktioner som vibrerande påminnelser och Jawbones sömnmätare som kartlägger användarens sömnvanor och väcker vid den bästa tidpunkten. Armbandet finns redan tillgängligt i Jawbones amerikanska butik och kostar där 99 dollar, motsvarande 856 kronor exklusive moms. Något svenskt lanseringsdatum för de båda modellerna är ännu inte satt.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.