Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jawbone anklagar Fitbit för industrispionage

Jawbone stämmer konkurrenten Fitbit i en amerikansk domstol och anklagar dem för industrispionage.

De två företagen #Jawbone och #Fitbit tillverkar båda #aktivitetsarmband som mäter bland annat användarnas steg och sömn. Nu stämmer Jawbone konkurrenten och hävdar att de blivit "systematiskt plundrade" på konfidentiell information, rapporterar New York Times.

Fitbit ska ha anställt flera personer från Jawbone som tagit med sig känsligt material till sin nya arbetsgivare. Enligt stämningsansökan ska Fitbit ha kontaktat nästan en tredjedel av Jawbones anställda. Några ska ha nappat på erbjudandet om nytt jobb och tagit med sig information på USB-minnen. De ska dessutom ha använt program för att försöka dölja sina spår i loggfiler.

Jawbone söker dels ekonomisk ersättning och dels vill de förhindra de tidigare anställda från att använda informationen.

Stämnningsansökan lämnas in samma månad som Fitbit lämnat in papper om att börsnoteras. Företaget har i ett uttalande sagt att de är oskyldiga och att de som ledande på marknaden inte behöver någon information från Jawbone.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.