Googles Inbox finns nu till alla

Förra året lanserade Google appen Inbox som ett alternativ till Gmail. Nu öppnas Inbox upp för alla intresserade användare och får nya funktioner.

I oktober förra året lanserade Google Inbox, ett alternativt till sin befintliga Gmail-tjänst, men inte till alla. Det krävdes en inbjudan till tjänsten. Men inte längre, nu berättar sökjätten att Inbox öppnas upp för alla och att de lägger till nya funktioner.

Google lyfter bland anant fram "Trip Bundles", en funktion som håller alla mejl relaterade till en resa på samma ställe och säger att de förbättrat funktioner som att ångra ett skickat meddelande, signaturer och svep för att radera mejl.

Inbox kan nu visa påminnelser som du gjort i Google Keep och kan också föreslå att du skapar påminnelser baserat på innehåll i mejl.

Namn
Inbox by Gmail – en inkorg som fungerar för dig
Plattform
IOS
Utvecklare
Google, Inc.
Version
1.3.0
Pris
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5, Iphone 6 och Iphone 6 Plus.
Språk
Svenska, arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, hebreiska, hindi, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, bokmål, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, spanska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska