Logi Blok – ny serie produkter för Ipad

Nu finns de första produkterna med Logitechs nya varumärke Logi. Serien Blok består av skal och fodral för Ipad.

Nyligen berättade #Logitech om sitt nya varumärke Logi och nu kommer de första produkterna med namnet. Den nya produktserien Blok består av stryktåliga fodral för Ipad.

Blok-serien kännetecknas av de fyrkantiga hörnen som ska skydda Ipaden där den behöver det som mest vid exempelvis fall ned i golvet. Serien består av tre fodral varav ett har ett inbyggt tangentbord.

#Logi Blok Protective Shell är ett skal med tillhörande skärmskydd som kommer i varianter för Ipad Air 2 och Ipad Mini i färgerna svart, rödviolett och blått. Prislappen visar 449 kronor.

Logi Blok Protective Case passar Ipad Air 2 och har ett inbyggt stativ för att ställa upp och vinkla enheten. När fodralet stängs skyddas skärmen mot repor. Också det här erbjuds i färgerna svart, rödviolett och blått och kostar 749 kronor.

Slutligen finns Logi Blok Protective Keyboard Case som passar Ipad Air 2 och som kommer med ett inbyggt tangentbord och stativ. Tangentbordet är trådlöst och kan tas av. Fodralet säljs i svart och blått för 1 399 kronor.

Alla produkterna kommer att finnas i butiker världen över med start i augusti i år.