Frågetecken kring Apples skolkampanj

Så här års brukar Apple dra igång en skolkampanj med rabatter för studenter, men hittills har vi inte hört något. Mer information kommer nästa vecka, enligt butikschefen Angela Ahrendts.

I början av juli brukar Apple dra igång en skolkampanj (Back to School) med rabatter för studenter. Hittills har företaget varit tysta, men i en ny video till butiksanställda lovar Apple-chefen Angela Ahrendts mer information nästa vecka, rapporterar den franska sajten Consomac.

Varje vecka skickar Angela Ahrendts en kort video till alla anställda i Apples butiker världen över. I det senaste meddelandet säger Ahrendts:

Jag är säker på att många av er funderar på "men finns det något annat för Back to School?" Jag får be er att vänta till nästa veckas video då jag kan ge er lite mer detaljer.

Ahrendts meddelande kan betyda att företaget planerar att göra om kampanjen som gått varje sommar under många år.

Förra årets kampanj gav studenter som köpte en Mac rabatt på upp till 1 900 kronor och ett presentkort till Apple Store värt 700 kronor. Vid köp av en Ipad kunde de spara upp till 370 kronor på enheten och få ett presentkort värt 350 kronor.